אחסון בקירור
- בית
- /
- אחסון בקירור
אחסון בקירור היא עניין משמעותי ביותר שיש להקפיד עליו כשבוחרים ספק מזון בסיטונאות. האם המוצרים אוחסנו בטמפרטורה נאותה? האם דאגו להם לפי הנהלים? אלו שאלות קריטיות ביותר.
הכי קפוא שיש
תארו לעצמכם שאתם בבית, בדרך לאכול מוצר שלא אוחסן כמו שצריך, ובמשך כמה שעות היה מחוץ למקרר או לפריזר למרות שזה הטיפול הנאות בו: בשר, מוצר חלב וכדומה. ברור שלא תרצו לאכול אותו, מחשש לבריאות שלכם. החשש הזה מוצדק לחלוטין.
אחסון בקירור היא עניין קריטי במיוחד כשמדובר בסיטונאות. אין מדובר בקנייה הביתית של מוצר בשקלים בודדים, אם כי בסכומים שנוטים להיות גבוהים יותר (שכן קונים קילוגרמים רבים או יחידות רבות). תרצו לדעת שהמוצרים שעושים את דרכם מהסיטונאי לצלחת זכו לטיפול המסור ביותר, מהרגע בו היו חומרי גלם ותו לא, ועד שהם עושים את דרכם לצלחת של הסועדים שלכם.
מן הסתם, עד שהמוצר עושה את דרכו אליכם, תרצו לדעת שהוא זכה לטיפול הכי מסור שיש, שדאגו לו, תחזקו אותו והכינו בשבילו את הסביבה הכי מותאמת לו. החשיבות של אחסנת מזון נכונה חשובה במיוחד כשמדובר בהכנת אוכל למאות סועדים מדי יום (מסעדות, בתי קפה, בסיסים, מלונות וכן הלאה).
אחסון בקירור? עסק של מקצוענים
אנחנו לא מפספסים אף סעיף בצ'ק ליסט של אחסון בקירור, ויעידו על כך הלקוחות הרבים שיש לנו בשוק המוסדי. אין תקנה אחת שפספסנו, המקררים תמיד נמצאים שם, בהיכון, מוכנים ומזומנים. אנחנו מקפידים על טריות ואיכות באמצעות מיטב אנשי המקצוע שאכפת להם לפחות כפי שאכפת לכם.
לשירותי אחסון, השאירו פרטים