בשר למסעדות
- בית
- /
- ספקי מזון למסעדות
- /
- בשר למסעדות
בשר למסעדות: לא מקום להתפשר בו
בשר למסעדות – בואו נדבר על זה. כבעלי מסעדות, אם יש מקום בו אסור בתכלית האיסור להתפשר, הרי שזה תחום הבשר. אם גם אתם מקפידים כמונו בקפוא זן, הגיע הזמן להכיר.
הגענו למנה העיקרית
בעיני סועדים רבים מספור בכל קצוות תבל, בשר הוא גולת הכותרת של הארוחה. אי לכך ובהתאם לזאת, תרצו לספק ללקוחות שלכם את החוויה הכי טובה שיש, בדיוק ברגע האמת שעליו הארוחה תקום או תיפול. בשר למסעדות, אשר נבחר בקפידה ותוך הבנה מעמיקה של הענף, הוא המפתח לכך.
יש הרבה שמונח על הכף בכל מה שקשור לבשר למסעדות. הביס הראשון במנה העיקרית הוא אולי הקריטי ביותר בכל הארוחה. הוא זה שיקבע האם המסעדה תוכתר על ידי הסועד כ"מושלמת, עוצרת נשימה, חובה לבוא" לבין "בינונית, אפשר לוותר".
עם כל הכבוד ליכולת ולכשרון של השף במסעדה (ותהיו בטוחים, יש הרבה כבוד), מנה מושלמת היא סימפוניה בין חומרי גלם מוצלחים שנבחרו בקפידה לבין יכולת הבישול של השף. אי אפשר להסתפק רק באחד מבין השניים. אנחנו בקפוא זן, כמובן, אחראיים על הצד של חומרי הגלם, ועושים זאת בהצלחה רבה.
בשר למסעדות: איכות, איכות ושוב איכות
כאמור, אי אפשר להיסחף בהקפדה על בשר למסעדות. הוא צריך להגיע ממיטב בתי הגידול, כאלה שלא מוותרים על אף פרט בדרך. הבשר צריך להגיע ממקום עם אימא ואבא, כזה שאנחנו סומכים עליו בעיניים עצומות, ומכאן, גם אתם יכולים. הבשר צריך לזכות לטיפול המסור ביותר לאורך כל העת, עד הרגע בו הוא יוצא מידינו בקפוא זן ונמסר לידיכם. אם זה מבחינת טמפרטורה, קירור, הובלה, אריזה, הקפדה על תאריך התפוגה ועוד.
כמובן, ישנם עוד סעיפים רבים מאד שחשובים כשבוחרים בשר למסעדה. האם הספק עומד בלוחות זמנים ולא צריך לרדוף אחריו? האם המחירים נותנים תמורה ראויה לכל שקל? האם לספק המדובר יש ניסיון ארוך שנים בתחום ויודע איך עושים מה? אצלנו בקפוא זן, התשובה לכל השאלות היא "כן, ודאי", ורואים את זה.
למה להתפשר?
ספקי מזון למסעדות ובכלל בשר, יש לבחור בקפידה, בכך אין ספק. לאחר שנים רבות בענף, אנחנו לא חוששים מסטנדרטים גבוהים, והראשונים שייהנו מן ההקפדה הזאת הם אתם.
מלבד בשר למסעדות, תוכלו למצוא אצלנו גם דגים למסעדות, ירקות קפואים, מאפים והרשימה עוד ארוכה, כדי שתוכלו ליהנות מהמגוון הכי עשיר והכי איכותי שיש.